ÅNGERRÄTT OCH RETURER

ÅNGERRÄTT OCH RETUR

Ingen affär är avslutad förrän du fått, provat och godkänt dina varor. Därför har du 14 dagars ångerfrist på allt, förutsatt att varan är i nyskick och i sin originalförpackning. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar. Kontakta oss via mail på info@foten.se alternativt via telefon på 0140-38 58 80.

Packa skorna i medföljande kartong och klistra på medföljande returfraktsedel väl synlig på ditt paket. Lämna in paketet på valt utlämningsställe.

Vid retur av vara så betalar du själv kostnader för returfrakt vilket sker genom avdrag med 100 kr på återbetalningsbelopp. Återbetalningen verkställer vi så fort vi har fått tillbaka varan och säkerställt att den är i oskadat skick. Återbetalning sker med samma betalningsmedel som du använt vid betalning av din vara.

BYTE

Vid önskemål om byte till en ny produkt eller storlek så lägger du enklast en ny order i vår webshop.

REKLAMATION

Reklamation av felaktig eller defekt vara skall ske så fort felet upptäcks. Vi skickar dig en ny produkt från gällande beställning utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Om produkten vid reklamation är slut och vi inte kan ersätta den gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta produkten i retur. Defekta produkter returneras på vår bekostnad.